Eesti Maja – Viro-keskus täyttää 10 vuotta 17.9.2020

*Vt. eesti keeles all

Eesti Maja – Viro-keskus täyttää tänä syksynä 10 vuotta!

17.9.2010 avattiin ensi kertaa ovet Suvilahdessa sijaitsevaan Eesti Majaan. Viro-keskuksessa on järjestetty lukuisia seminaareja, tapahtumia, näyttelyitä, kielikursseja, erilaisia tapaamisia ja harrastusryhmien kokoontumisia. Eesti Maja on ollut ja tulee olemaan keskeinen virolaisten ja suomalaisten paikka kohdata, oppia ja perehtyä virolaiseen kulttuuriin.

Tällä hetkellä talossa toimivat Viron elinkeinoelämän kehittämissäätiö Enterprise Estonia, Suomen Viro-yhdistysten liitto, Tuglas-seura, Viro-instituutti, Baltia-kirjasto ja SVYL-Verkkopuoti.

Vietämme Eesti Majan 10-vuotisjuhlaa 15.-18.9. erilaisilla teoilla, joita on helppo seurata etänä videoyhteyden kautta ja kampanjoilla, jotka kehottavat muistelemaan omia kokemuksia Eesti Majasta.

Tapahtumista ja kampanjoista viestitään Eesti Maja 10 -Facebook-tapahtumassa pian! Liity tapahtumaan tästä!

Tervetuloa mukaan juhlaan!

#eestimaja10

//

Eesti Maja – Viro-keskus saab sel sügisel 10aastaseks!

17. septembril 2010 avati Helsingi Suvilahtis Eesti Maja. Kümne aasta jooksul on siin korraldatud arvukalt seminare, üritusi, näitusi, keelekursusi, erinevaid kohtumisi ja harrastustegevust. Eesti Maja on ka tulevikus paik, kus eestlased ja soomlased saavad kohtuda ja eesti kultuuri süveneda.
Eesti Maja rentnikud on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Soome-Eesti Seltside liit, Tuglase Selts, Eesti Instituut, Balti raamatukogu ja eesti kirjanduse võrgupood.

Tähistame Eesti Maja sünnipäeva 15.-18. septembril. Kanname veebis üle üritusi, tutvustame oma tegemisi ja kutsume kõiki üles jagama oma kogemusi Eesti Majast. Kõigest sellest täpsemalt õige pea siinsamas Facebookis.

Tähistame koos!

#eestimaja10