Kirjasyksyn joulunouto 7.12.

SVYL-Verkkopuodin Kirjasyksy -kampanjassa esitellään puodin teoksia, mm. virolaisen kirjallisuuden asiantuntijoiden ja ystävien suosituksilla, annetaan tarjouksia kaupan laajasta valikoimasta ja järjestetään jouluinen puodin tilausten noutopäivä 7.12.

Puodin noutopäivä toimii näin: ma 7.12. klo 12-17 aikana järjestämme SVYL-Verkkopuodin jouluisen pop-up -päivän, jonka aikana voit noutaa 3.12. mennessä ennakkoon tilaamasi kirjapaketit Eesti Majasta. Tehdessäsi tilausta verkkopuodin sivuilla, kirjoita lisätietoja-kenttään sana ”joulunouto”, niin emme lähetä pakettia sinulle postitse. Paketin voi maksaa noutaessa kortilla tai saat vaihtoehtoisesti laskun mukaan paketissa.

HUOM! Kyseisenä päivänä ei voi ostaa muita kuin ennakkoon tilaamiaan tuotteita. Vältämme tällä tavoin ylimääräistä liikettä Eesti Majassa ja hoidamme noudot etäisyydet huomioiden.

Jos haluat paketin postitse ennen joulua, tulee tilaus olla tehtynä SVYL-verkkopuodin kautta viimeistään 15.12.

Eesti Maja – Viro-keskus sijaitsee Helsingin Suvilahdessa, osoitteessa Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki. Eesti Majaan pääset joko Sörnäisten metroaseman puoleiselta sisäänkäynniltä eli Sörnäisten rantatieltä tai Kalasataman puolelta.

Verkkopuodin sivuille pääset tästä ja voit tutustua myös Kirjasyksyn alennuskampanjaan, joka on voimassa 7.12. saakka.

Lue myös Kirjasyksyn kirjavinkit, jotka kirjoittaneet Mart Meri, Anja Salokannel, Grete Ahtola, Tapio Mäkeläinen, Antto Terras, Jenni Kavén, Reijo Roos ja Anne Ala-Honkola.