Näin koronavirus vaikuttaa SVYL:n toimintaan

Päivitetty 16.3.2020 hallituksen tiedotustilaisuuden jälkeen.

Eesti Majan logo

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi on SVYL:n toimistolla myös ryhdytty toimenpiteisiin. Seuraavassa on kootusti tietoa miten SVYL palvelee toistaiseksi. SVYL:n toimet ovat varotoimenpiteitä ja perustuvat kansallisiin suosituksiin.

  1. Suomen Viro-yhdistysten liiton toimisto tulee olemaan kiinni 13.4. saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että toimiston työntekijät ovat pääasiallisesti etätöissä ja meidät saavuttaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta svyl@svyl.fi.
  2. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi SVYL:n kevään tapahtumat, myös Tampereen vuosikokous, on peruttu. Palaamme asiaan myöhemmin vuosikokouksen uuden ajankohdan tiimoilta. Georg Ots 100 vuotta -konserttiin 4.4. lipun ostaneita pyydetään ottamaan yhteyttä lipunmyyntipaikkaan rahojen palauttamiseksi. SVYL suosittelee vahvasti myös jäsenyhdistyksiensä peruvan kevään tapahtumansa ja kokouksensa.
  3. SVYL-Verkkopuoti on kiinni 16.3. alkaen 13.4. saakka. Mikäli olet vastikään tehnyt tilauksen, voit tiedustella sen tilannetta osoitteesta svyl@svyl.fi.